ФЕДЕМУС 2022

Ученици наше школе, Теодора Гавриловић и Урош Јовановић, освојили су прву награду селекционе комисије са песмом “Направили смо бенд!” и учествоваће на завршном концерту у Београду са осталим финалистима.

“У претходне две године, били смо ускраћени за наступе у великој дворани ДКЦБ “Донка Шпичек”. И није било публике. Радује, више од свега, што ће клинци опет бити на правој великој сцени, испуњеној веселим нотама и аплаузима!

А иначе су сјајни! Иако петачићи, озбиљни и одговорни као да су много старији. Са новим клинцима, и нове песме, нешто ведријег духа. Баладе нека одмарају, бар неко време. Када радите музику, неке песме вам након одређеног времена буду ок, док неке ретко кад поново и послушате. Опет, неке баш и заволите! Ова је дефинитивно једна од тих! Бар ја сам је заволео. И нема бољег начина да музичку идеју обојите професионализмом од сарадње са прекаљеном екипом ДКЦБ. У овом данашњем, и не баш културном времену, бити с њима на истој страни – страни културе, је сјајна ствар.

Сличице које иду уз овај текст су са студијског снимања 17. јуна, у “МТ” студију у Београду. За сам наступ, у октобру, биће објављен и ЦД са свим вокалним и електронским композицијама фестивала.” рекао је наставник и ментор наших ученика Милош Петровић.

Author